Не мога да вляза в сайта на бет365 bet365 как да вляза

Не може да се влезе в сайта на бет365 от България от 18ти юни 2013, защото правителството издаде забрана за влизането в няколко големи световно известни сайтове за онлайн залози.
Един от сайтовете за онлайн залози, който очевидно не е забранен, защото достъпът до него е свободен, е този сайт, който виждате горе на нашата страница.
Аз не мога да разбера логиката, която регулаторът има за това кои сайтове да спрат и кои сайтове да оставят достъпни за нас потребителите.
Аз живея тук в Англия и при мен всички сайтове на големи компании си вървят без никакъв проблем, точно както и до сега.
Не могат да влязат в сайта на бет365 хората, които имат български IP адрес и се намират на територията на България, но ние тук в Англия си влизаме без проблем.
Как да вляза в сайта на bet365?
Бет 365 има свои резервни канали, за да може ако нещо се повреди временно хората да могат поне да си изтеглят парите. Един от начините да влезете за да си изтеглите парите или да прочетете някаква информация е да посетите адреса allsport365.com .
Пожелавам ви успех. Надявам се скоро ситуацията със залозите в България да се изясни и големите и добри сайтове да получат лиценз за предоставяне на услугите си.
Винаги трябва да спазвате законите на страната в която се намирате. Аз живея тук в Англия и залозите тук подлежат на тотално друга регулация от тази в останалите страни. Имам предвид, че всяка страна сама за себе си решава как точно да регулира пазара. Има проектозакони, които целят вбъдеще Европейският Съюз да създаде единна регулация по този въпрос, но темата е все още обект на обмисляне и тепърва формулиране на нещо конкретно.